Hulp bij kleding bedrukken in Den Haag

Als creatief dtp’er kan ik je voorzien van een passend ontwerp voor kleding bedrukken in Den Haag. Met mijn ruime ervaring in deze branche weet ik precies wat wel en niet mogelijk is, en kan een ontwerp op maat maken, wat het doel ervan ook is. Je kunt daarbij denken aan t-shirts, hoodies, denim jasjes en mondkapjes. Ik word doorgaans voor kleding bedrukken in Den haag ingeschakeld door bedrijven. Voor hen is het belangrijk dat werknemers er netjes bijlopen in kleding met een mooie opdruk die matcht met hun huisstijl. Of er nu al een bestaand logo is of er iets nieuws ontwikkeld moet worden, bij mij bent u aan het juiste adres. Ik kan namelijk ook een huisstijl ontwerpen in Den Haag als dat nodig is, welke ik vervolgens verwerk in een print om op kleding te drukken.

De mogelijkheden voor kleding bedrukken in Den Haag

Wil je graag kleding met een custom bedrukking laten maken? Dan kan ik je niet alleen helpen met het ontwerp daarvan, maar ook met de uitvoering. Doordat ik veel ervaring met met kleding bedrukken in Den Haag weet ik alles over de technische mogelijkheden en waar je het kunt laten produceren. Ik heb zo mijn contacten en werk al jaren samen met enkele vaste leveranciers en vakbroeders. Daarbij houd ik van korte lijntjes en transparantie, waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent. In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen, waarna ik voor je aan de slag ga met het ontwerp. Tijdens het hele proces van kleding bedrukken in Den Haag houd ik je op de hoogte zodat je altijd weet wat de status is, en wanneer de kleding af is.

huisstijl ontwerpen den haag

Een design op maat in de regio Den Haag

Naast ontwerp en advies betreft kleding bedrukken in Den Haag kun je me ook inschakelen voor diverse andere, custom ontwerpen. Ik heb ruime ervaring als grafisch vormgever en een uitgebreid portfolio vol met huisstijlen, flyers en ander drukwerk. Daarbij kan ik zowel het vormgeven van de verschillende elementen verzorgen als de volledige opmaak. Ik werk daarvoor in programma’s zoals Illustrator, InDesign, Xpress en Photoshop. Als je op zoek bent naar een custom design in Zoetermeer (waar mijn studio gevestigd zit) of in de regio Den Haag dan ben je bij mij aan het juiste adres. Los daarvan kan ik ook diverse vormgevingsprojecten van begin tot eind begeleiden en zorgen voor briefings voor iedereen die eraan meewerkt. Mijn kracht zit hem in mijn sociale vaardigheden met collega’s, klanten en leveranciers en deze zet ik graag in om alleen de mooiste dingen te creëren.

Menu